VARNING FÖR FULA BILDER!

Sitter på jobbet nu två timmar tidigare.. Börjar inte förens 15:00 :p Ska passa på att plugga lite eftersom jag var borta ons/tors.. Men tror jag ligger ganska bra till ändå! Idag hade vi håltimme mellan 08:45 - 10:00, så vi passade på att knäppa lite snygga bilder :D


Selmis


SurStina


Om ni undrar vart jag köpte mitt underbett så var det på
www.underbett.com :)


Naaaaw vi är så söta tsm!


Stinis


Mina nya älsklingar!! Ska köpa dom nästa gång jag är på stan.
Så äckligt snygga skor!! <3<3

SOOOVA


Ja idag blev en ganska händelserik dag trotts allt! Har köpt ansiktsprodukter, två tröjor och hämtat ut ett paket från hm! Innehållet får ni se en annan dag, men det som var där i var: ett par jeansleggings, ett par leggings, en kjol, två par skor, en tjocktröja och två väskor :) Ska som sagt visa bilder en annan dag :)
Nu har jag nyligen ätit lite god lax till middag, och lite underbar blåbärspaj till efterrätt :) Blev lite extra firande idag eftersom pappa kom hem idag, han har varit i uppsala och opererat handleden och har sovit där på sjukhuset, men idag fick han komma hem :)
Har även gjort en ansiktsmask och duschat, så nu känner jag mig fräschare och piggare! Hoppas jag mår bra imorgon, hoppas hoppas hoppas... Nu ska jag gå och lägga mig på spikmattan en sväng sedan ska det sovas! God natt

Puss o Kram
elinjonsson

STAN


Jag åker in till stan ändå.. Måste verkligen köpa ordentliga produkter nu till min hy, som den är nu är inte acceptabelt!! Mamma får komma och hämta mig sen så jag slipper vara ute så länge.. Ska köpa både tvätt o creme, tror det blir något från clinique, så man får något ordentligt! Är ordentligt påklädd så man inte blir nerkyld! :) Hörs senare!



Puss o Kram
elinjonsson

DÅLIG UPDATE

God morgon gott folk!
Har varit ganska dålig på att uppdatera, men har inte direkt haft något att skriva om eller haft orken till att skriva :p Har känt att jag börjat bli krasslig och nu har det "slagit ut", är snorig, feber och haft ont i huvudet i 4 dagar nu :( Hoppas jag blir frisk snart, ska ju jobba ganska mycket i helgen och det är jobbigt att jobba när man är sjuk :p Just nu sitter jag och dricker min hemmagjorda latte :) Super god vart den, trodde inte att det skulle funka. Fast det är ju inget om man jämnför med waynes latte ;) Skulle verkligen behöva åka in till stan idag och köpa lite ansiktstvätt, men känns ju bra dumt att åka in till stan o shoppa när man varit hemma från skolan.. Men det är ju något jag måste ha... Hmm, får se hur de blir.
Nu ska jag kolla på tv-shop och fortsätta dricka min latte, och även fundera på hur det blir med stan.. :) Ha det bra allesammans! PS. Idag fyller "lilla" Tias år, grattis på dig! DS.


Mummms..

Puss o Kram
elinjonsson

2010-02-15


Hej på er!
Sitter i soffan och kikar på någon dokumentär om syskon som är kär i varandra? Inte så super mysigt när en bror och en syster har sex med varandra.. Men det är deras liv! :p Idag har jag haft praktik, har gått väldigt mycket idag så jag har skiiit ont i benen nu.. Ska alldeles strax gå och sova, väntar bara på att få svar från nelly's kundtjänst :) Ni får ha det så bra allesammans! God natt

Puss o Kram
elinjonsson

GLAD ALLA HJÄRTANSDAG


Har varit dålig update i helgen, men jag har tillbringat den med macke eftersom han varit borta i 2 veckor.. Men nu kommer han hem varje helg igen, vilket känns bra! Allt är i sin ordning igen =) Idag har jag bara mysigt och kollat på tv/film, vaknade utav mig själv klockan 07.15 och kunde inte somna om, så jag har degat i soffan sedan dess typ ;) Skönt att ta igen sen lite också när man är ledig för engångsskull. Nu har jag gjort lite mackor, te och solrosfrön som jag ska lägga mig och gotta i mig i sängen samtidigt som jag ska kika på favvo tintin! Imorgon är det praktik igen, härligt! Sov gott och ha en fortsatt bra alla hjärtansdag!


fullkornsmacka, blåbärste och lite solrosfrön! gott & nyttigt!

Puss o Kram
elinjonsson

ÅNGEST


Ja, jag har världens ångest.. JAG HAR ÄTIT PIZZA! :( Känner mig så jävla värdelöst, haha.. Jag har ju inte ätit pizza på typ 1,5 månad. Men Marie, Tilde och jag skulle ju äta lite gott så det blev att vi åkte till "rosa pantern" och käkade lite pizza.. Hm, får trampa extra hårt imorgon!
Har nyss legat på spikmattan i 15 min, det bara bränner och släpper knutar i ryggen! Känner även att benen börjar domna :p Synd bara att det svider så jävligt i början.. Nej nu ska jag sova, är super trött! Sov så gott!

Puss o Kram
elinjonsson

SITTER I SKOLAN

Just nu sitter jag i skolan och har näthandel. Tycker det är skit irriterande att jag ska behöva sitta såhär i 3 lektioner bara för att jag är klar tidigare.. Känns så värdelöst, kunde jag inte fått någon annan uppgift eller fått åka hem.. Men snart är dagen klar iaf, ska åka härifrån om typ 30 min för jag ska till jobbet och bli intervjuad av kuriren. Är lite orolig, jag som inte är så snabb o klipsk. Hur ska jag kunna argumentera när jag knappt vet vad jag argumenterar mot :p Efter skolan ska jag iaf umgås lite med moster Marie! Får se om Tilde också följer eller om hon är kvar på dagis, tror hon följer :) Har även planerat att träna ikväll, antingen ska jag ta en runda ute i det friska, eller så blir det ett pass på crosstrainern! Nu ska jag fortsätta jobba på, hörs senare!

Puss o Kram
elinjonsson

ÄNTLIGEN ÄR DAGEN SLUT


Ja, faktiskt! Äntligen är dagen slut.. Har bara gått och längtat efter att få krypa ner i min sköna säng :) Började dagen med att åka och jobba! Upptäckte även att Asta hade ringt mig två gånger imorse klockan 6, men då sov jag väääldigt djupt :p Björn var sjuk så vi var en man mindre, och Asta ville att jag skulle komma in tidigare. Men eftersom Asta är så jävla bra så klarade hon det där gallant på egen hand :)

När jag vaknade imorse kändes det som om någon hade huggit mig i benen med en yxa flera gånger :p Hade sån fruktansvärd träningsverk!! Har varit lite svårt att jobba, men det gick.. Asta sa att det såg ut som jag skitit på mig när jag gick ;p Men jag hoppas verkligen det försvinner lite tills imorgon, för då ska jag på dop i uppsala.. Vill ju inte att folk ska tro att jag skitit på mig ;)

Har varit och hälsat på i Pär och Andréa's nya hus idag, guuuud vad fint det var där :) När dom har fått ordning lite mer kommer det bli värsta drömhuset! Plus en liten bebis på de :) Nej nu ska jag nog sova! Klockan står på 8 imorgon, måste upp och duscha innan vi åker klockan 10:30! Tänk att jag får aldrig sova.... Tror jag är ledig nästa helg faktiskt :) God natt på er.

Puss o Kram
elinjonsson

2010-02-05


Hej på er!
Det blev ingen update igår eftersom blogg.se krånglade som fan. Var det bara jag som inte kunde logga in? Jaja, få skriva nu ist :) Just nu har vi besök från orsa, dom ska sova här. Tycker mest att det är jobbigt att dom är här, det är pappas kompis från yngre dagar som är här med sin famlij :p Barnen + min lillasyster springer omkring som vildar här nere och jag ska försöka sova nu för jag ska upp och jobba imorgon. Dock börjar jag inte förens 10 men jag har blivit van med mycket sömn nu så jag vill hinna sova, som t.ex. igår sov jag 8-9 timmar och det var en vanlig vardag och jag gick i la mig ca 20:30 och klev upp 05:45.

Sitter just nu och kollar på några av mina vackra skor :) Jag verkligen älskar mina skor! Nu vill jag bara ha sommar så jag kan börjar använda alla mina nya skor jag inte kan använda nu. Har 7 par skor jag inte ens har använt än! Har även kollat lite på IKEAs hemsida, måste köpa en sån där grej man skjuter under sängen som man kan ha massa skor i, eftersom jag inte får ha dom i hallen för mamma, hon tycker de är för många?... ;) Så ska köpa en sådan så jag kan ha mina babies ifred, så de slipper ligga i källaren o bli bortglömda..

Måste även säga att imorgon kommer jag vakna med äcklig jävla träningsverk! Det bara domnar i benen redan nu.. Glömde bort att planera och så var jag så exalterad över mina nya crosstrainer så trampade på den ons-tors, sedan kom jag på att jag hade idrott idag :p Blev att fett jävla pump pass med anna hägglund vilket är lika med döden ungefär.. Så om jag haltar på jobbet imorgon vet ni varför ;) Dock ska jag bara jobba 4,5 timmar så det är ganska lugnt, hade ju dött om jag hade jobbat 9 tim. Nä, nu ska jag kika på tintin =) God natt

Puss o Kram
elinjonsson

KVÄLLER


Nu ska jag gå och sova! Har nyss duschat och druckit en smoothie till kvällsfika, så nu sover man gott =) haha. Imorgon får man skjuts med öb-malin, hon är kung! (drottning lät inte lika bra lixom...) Nu har jag väl inte så mycket mer att berätta, förhoppningsvis blir morgondagen lika dryg o rolig som alla andra dagar tillsammans med alla störda handels-tjejer ;) Nu får ni ha det så bra, sov gott!

Puss o Kram
elinjonsson

DAGS FÖR UPDATE


Ja det är väl kanske dags för en update nu va ;) Har varit upptagen i helgen av att säga farväl till min pojkvän som åker till sthlm för fältvecka, blir borta tills nästa fre :( Men vi hade hela helgen på oss och vi har haft mysigt! Har pratat med Petra också, vi fick komma och bo hos henne i Malta i sommar!! Så nu ska vi bara boka resa, blir förmodligen mellan den 18 till den 27 juli.. Har också hämtat ut mina skor från forever21, så jävla snygga! Älskar dom, hihi. Ikväll ska jag kika på halv åtta hos mig, det är det bästa programmet i sveriges historia ;) haha
Nu ska jag låta maten sjuka, efter det ska jag träna! Äntligen..

Har btw beställt en tröja & en väska från hm =)

Rosa tjej tröja


Brun väska tills sommaren!


Ett par av mina nya älsklingar!


Puss o Kram
elinjonsson