Update..

Nu har jag fixar klart håret, men det vart ju skit!! Jag orkar/har inte tid att duscha igen så jag hoppas alla är dygnrak så de inte har förstånd nog att fatta att det ser skit ut! Hade alldeles för mycket "dust-it" i och det syns att jag använt volumaster :p



Nyår !!

Nu är det äntligen nyår! Som vi har väntat på denna kväll :) Har tyvärr fortfarande ont i halsen men äh, jag får ta konsekvenserna! Inget kan stoppa mig ikväll. Jag har nyss kommit ut ur duschen, nu har jag blåst håret, platta det och nu ska jag använda min volumaster så man får lite volym i håret :) Var ju tvungen att ta en liten paus och kika in här! Dessutom så nådde jag besöksrekord i tisdags, det var lite roligt =) hihi.

Nu ska jag fortsätta min makeover! Har dock inte bestämt mig vad jag ska ha på mig än :o

Puss o Kram
elinjonsson

2009-12-30

Hejsan gott folk!
Kom nyss hem från jobbet, har varit en heldag där! Kom dit vid 10:15 och åkte hem 20:45.. Är helt slut i kroppen, dessutom känner jag att jag börjar bli sjuk :( Skit kul när det är nyår imorgon!! Men inget kan stoppa mig, jag ska ut med dom snyggaste brudarna och ha kul ändå :) haha. När jag kom hem hade mamma köpt ett par leggings åt mig, ett par med paljetter! Men jag måste säga att för det första så är dom inte så bekväm och för det andra så låter det hemskt roligt när man går i dom eftersom paljetterna "skrapar" mot varandra :p Så det blir nog vanliga leggings eller skinnleggings imorgon :)
Nu har mamma nyss noppat mina ögonbryn och jag har fixat lösnaglar :) Kanon! Är verkligen super taggad till imorgon, hoppas att det onda i halsen försvinner bara. Skulle verkligen vara kanon :p Har druckit jätte mycket te och ätit vitamin tabletter, försöker inbilla mig själv att det ska hjälpa.. Hoppas jag inte blir besviken :/

Måste passa på att tacka söta Astrid som har nominerat mig till "Årets bästa person på jobbet". Blev verkligen jätte glad när jag läste vad hon skrivit till mig :) Måste även säga att det är ju tack vare din positiva inställning som gör att jag får en possitiv inställning! Din glädje smittar av sig, spelar ingen roll hur grinig man är :) PUSS på dig! Du kan läsa Astrids blogg här: http://asterid.blogg.se




Leggingsarna!



Jag och Astrid på förfest i hennes lägenhet :)

Puss o Kram
elinjonsson

Tisdag!

Hej bloggis!
Idag har jag jobbat, shoppat och bara mysit =) Började jobba klockan 12, så jag tog en sovmorgon till 10:30 typ :) Sen slutade jag 16, och då hoppade jag på bussen och började åka hem.. När jag hoppade av bussen så plockade mamma och syster upp mig och sen åkte vi till bollnäs och kikade på skor :) Hittade ett par super snygga pumps, dock ska jag ha dom till sommaren, annars blir det för kyligt ;) Hittade också två armband och även så hämtade jag ut min spetsklänning som jag ska ha på nyår. Den är lite för stor, skulle tagit en S ändå..
Nu har jag nyss duschat, ska snart lägga mig för jag är så ruskigt trött! Somnade inte förens 4 igår så jag behöver verkligen lite sömn.. Har dessutom köpt lite drinkmix och fruker som jag ska göra goda drinkar på tills torsdag då det är ett nytt år som ska invigas med stor kalas!! =) Här kommer bilder på skorna, spetsklänningen och armbanden!










Puss o Kram
elinjonsson

John blund? Hallå?

Ligger här och kan absolut inte sova.. Det måste vara det jobbigaste som finns! Att vilja sova med det går inte. Har dessutom väldigt ont i magen, mår illa som tusan :( Kanske är pga att jag inte ätit speciellt bra idag och dessutom är jag ju stressad av att jag inte kan sova och snart ska upp o jobba!
Jag jobbar inte så länge imorgon iallafall, 12:00 - 16:00 bara. Ska bli riktigt skönt att bara jobba 4 timmar, är ju van vid 9 - 9,5 timmar nu på senare tid.. Efter jobbet ska jag, mamma o syster åka till bollnäs och kika lite i affärer där :) Ska kika på nå mer skor, är inte riktigt nöjd med att jag bara hittade ett par idag :p haha. Nej men man kanske skulle ta och försöka sova nu ändå, men känns helt hopplöst! God natt.



Här är djävuls-sängen jag inte kan sova i !!!! Men den är väldigt skön.


Puss o Kram
elinjonsson

Ska säljas!!

Nu när jag ändå är igång med bloggandet så kan jag ju fortsätta =)

Någon som vill köpa dessa skor? Är i storlek 38 och kommer från HM. Aldrig använda, helt splitter nya =) Tycker dom är grymt snygga men dom var lite för stor för mig :( Ny pris är 299;- men det kan diskuteras ;) Hör av er om ni är intresserade!


Puss o Kram
elinjonsson

Sorry för dålig update!

Hej!
Var längesen jag uppdaterade, men har haft fullt upp i jul av först och främst jobb. Men även massa mys med familj och släkt :) Har varit i Gävle och handlat lite idag, så slänger upp liet bilder från både jul och gävle =)
Fick dessutom pengar, presentkort, nagelpenna och massa annat bra i julklapp :)


Tilde Lindy var gladast utav alla, tills hon skulle hem!


Vad fan hände med mitt hår?? Findus (katt) ser glad ut...


Eftersom våran tomte var borta över jul så fick Tilde agera tomte.
Hon som skulle öppna mest paket :p



Och efter varje paket hon öppnade ville hon öppna leksakerna
och börja leka med dom :p


Såhär glad vart hon över mina paket till henne :D


En julklapp från mammsen och pappsen, en party-bag i pajetter :D


En Volumaster, fick dock två så måste lämna tillbaka en och köpa något
annat skojigt =)


Handlade i Gävle, blir mina nyårsskor =)




En svart baslinne från Gina Tricot som jag ska ha under min spetsklänning
på nyår, btw kommer nyår bli perfekt!! ;)



En jacka, gillade den väldigt mycket =)


En julklapp, valde den själv :p Kommer från Indiska, tycker den är super fin!


Lösögonfransar till nyår, hårspray, mascara och läppglans :)

2009-12-16

Hej min lilla blogg =)
Har varit nå grymt trött hela dagen, ögonlocken har liksom åkt igen hela tiden :p Det första jag gjorde när jag kom hem var att sova, haha. Tror nog jag kommer sova ganska dåligt ikväll.. Vilket inte är jätte bra, eftersom vi har vollybollturnering imorgon i skolan! Nu jävlar taggar vi brudar + nerka!!! =) Nej nu ska jag äta lite naturgodis och dricka vatten ;) Ha det bra allesammans..

Puss o Kram
elinjonsson

2009-12-15

Uppdateringen från min sida har väl varit, typ.... SKIT! haha, den har varit usel, men har varken haft tid eller ork.. Jag lovar att jag ska bli bättre ;) jag ska försöka iaf!

Idag så stannade jag hemma från skolan, känner mig inte alls i "skick" till att gå till skolan.. Sov som en kratta, och var orolig i princip hela natten! Men nu är allt bra iallafall, ska åka och sova hos mormor snart så hon slipper sova ensam :) Morfar jobbar ju i stockholm och är bara hemma sön-tors.. Och jag vet ju att mormor är lite av den oroliga typen ;) Har iallafall gjort ganska mycket skolarbete! Det är ett + :) Pluggat på historiaprovet tills imorgon, fortsatt på debettartikeln men den blev inte klar, och pluggat till inköps provet som jag också ska göra imorgon.. Blir mycket prov imorgon, 3 st :p Men innan alla proven ska jag på den "heliga" teknistshowen ;) haha. Nu ska jag packa klart allt och sedan ska pappsen få skjutsa mig till mormor :) Kanske hinner uppdat. senare..

Puss o Kram

elinjonsson

fullspäckad dag

Hejsan alla läsare!
Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax somna in! Har varit en väldigt seg men ändå händelserik dag.. haha, konstig kombination kanske? Egentligen skulle jag sluta skolan 9:50, eftersom jag är klar med allt skolarbete. Men jag skulle på um kl 14:00 och hämta nya p-piller så jag stannade kvar i skolan med mina kära vänner ;) Dock var jag inte så social eftersom jag satt och kollade på film hela tiden, haha.
Har nyss fixat naglarna litegrann, känns mycket skönare :) Filat och klippt naglarna, skrubbat runt naglarna, smörjt in med rengöring, använd olja och handcremé och massa annat :) haha. Har dessutom haft på nå olja eller nå som gör att dom ska växa snabbare, ska försöka få dom långa till helgen så jag kan göra fransk manikyr, har ju som sagt lång-ledigt :D Jobbar inte förens den 19/12!!
Har dessutom bakat med mamma, marie, tilde och syster. Har varit mycket spännande och mycket roligt! Tilde är ju helt underbar, kan inte göra annat än att skratta när jag är med henne.. Har lagt upp ett jätte roligt filmklipp på facebook som ni kan kika på om ni vill! Kommer ni ihåg reklamen med "Mat-Tina" när hon skriker "Mata mig!!"? Tilde står och skriker "Mata mig" till kameran, hon vill bli matad med pepparkaksdeg ;) Kusin lilla gomaja..
Nu ska jag sova för jag känner hur John Blund är och drar i ögonlocken! Kanske slänger upp bilder imorgon från bakningen.. GOD NATT

Puss o Kram

elinjonsson

möte

God kväll gott folk!
Har nyss kollat på ett avsnitt av paradise hotell, och jag måste säga att franscesca har väldigt hett temprament ;) Haha, det är så roligt att titta på dom, vissa är ju helt blåsta..

Iallafall så gick mötet på jobbet super bra! Nu gäller det bara att vi tar tag i sakerna, så ska det nog bli perfekt. Eller nästan iallafall =) haha. Blev dessutom bjuden på lite god mat och dryck, satt väldigt bra i magen efter den sketna fiskgratängen man fick äta hemma ;) haha. Nu ska jag sova, ha det så bra allesammans!

Puss o Kram
elinjonsson

elin & marcus, 2 år <3

Hejsan!
Idag slutade jag typ tio eller nå liknande, var riktigt skönt :) Var klar med allt skolarbete så fick gå tidigare.. Jag, Selma och Jessica gick ner på stan för att kika på lite julklappar och fika en sväng :) Hittade en till mamma, en till pappa och en till malin. Men jag vet typ vad jag ska köpa till dom andra så det är bara springa ner någon dag o shoppa :) Ikväll ska jag på möte med jobbet, blir nog intressant! Får se vad Robban har att prata om, ska träffas på jh. Efter det så ska jag åka hem, duscha och sedan blir det nog sängen..

Idag har jag och Macke varit tillsammans 2 år! Helt fantastiskt vad tiden går fort.. Den 1:a januari har vi varit förlovade i 1 år också :) Jag älskar dig mest av allt Marcus!









Mitt hjärta tillhör dig Marcus :)

Puss o Kram
elinjonsson

2009-12-07

Hejsan gott folk!
Har samma jobbiga huvudvärk idag.. Skit jobbigt! Därför ska jag snart gå och sova, ska kolla klart på csi bara och efter det blir det otroligt efterlängtat sängläge!! haha.. Börjar tidigt imorgon, men får skjuts av den snällaste Malin så inte gnäller jag ;) Malin gör mina morgnar, tummarna upp för dig! Nu när jag är långledig funderar jag på att fixa naglarna lite :) Förmodligen blir det franskmakinyr eller lösnaglar! Tänkte släng in mina "make up"-tips också :)


Först använder jag concealer vid ögonen, andra mörka ställen och på eventuella finnar ;)


Efter det använder jag det här "pulver-pudret", så jävla bra! Det ser väldigt naturligt ut och man får inga hemska kanter.. Vilket är ett plus!


Efter det använder jag kajalpenna på ögonbrynen och under ögonen.


Sist men inte minst använder jag den här mascaran, skit bra vardagsmascara! Men när det är partaj använder jag en annan ;) Men jag är jätte nöjd med den här, separerat franserna jätte bra..


Vad har ni för smink tips? :)

Puss o Kram
elinjonsson

helg

Hejsan gott folk!
Ursäkta för hemskt dålig uppdatering! Har tillbringat hela min helg på jobbet.. Har blivit frukost, lunch och middag! Inte så hälsosamt, är sjukt besviken på mig själv!! Har ju noll självdiciplin, jag vill så gääärna klara av det men är på tok för lat.. Uscha på mig själv! :p
När jag gick hem från bussen efter jobbet så var det så himla vackert! Var som jag gick på en backe full utav diamanter! Glittrade hur fint som helst.. haha.
Det har väl gott bra och jobbat iallafall, men idag fick jag huvudvärk. Inte skit kul att jobba då! Måste säga tack till alla sköna människor som har gjort mina morgnar i helgen ;) Lina, Pullan, Hamren, Frida, Elin o Sara, hihi!
Nu ska jag sova, är så sjukt jävla trött! Är illamående trött, hur de nu går till :p haha. Har iallafall sovmorgon till 10:05 imorgon, så får sova till halv 8 :) Ha det bra allesammans!

Puss o Kram
elinjonsson

skor o väskor

Hejsan gott folk..
Imorse var jag riktigt trött! Klev upp vid 6, men jag var så jävla trött att jag fick lägga min på soffan en halv timme :p När jag kom till skolan så la jag mig o sov i typ 30 min :p Hade gjort klart alla uppgifter, plus 5 extra uppgifter så jag missade ju inte direkt något iaf :) Sedan flöt dagen på som vanligt, men man hade ju lite sömnpulver i ögonen ;)
Efter skolan så åkte jag, mamma o mormor till bollnäs till en ny skobutik där :) Och självklart hittade jag skor!! Köpte två par, hade lugnt kunnat köpa minst 2 till, men de får bli nästa gång ;) Köpte även en väska, super läcker! Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag, mamma o pappa kolla på flickan som lekte med elden.



Tröttis

Hej på er!
Just nu ligger jag i vår underbara mysiga soffa och väntar på att få lite mat i magen ;) Man först så måste mammsen åka och handla maten, hoppas hon kommer hem snart! Får nog ta en macka så länge, haha.. Idag har jag lite plugg att göra. Ska skriva en sammanfattning om "ryska revolutionen", kolla på info & layout provet och sedan tänkte jag faktiskt ta upp körkortsboken! Ska på kurs imorgon, för att få övningsköra.. Får väl se om jag vågar ;)

Efter skolan gick jag ner på stan för att få lite insperation till att välja apu, men jag har fortfarande inte bestämma. Vad tycker ni?? Funderar kanske på expert, cayenne, coop, ica eller eurosko :p haha
Igår kikade jag på desperate housewives, måste vara det bästa som finns! Är helt fast i serien..

Nu ska jag nog ta mig en liten snabb tupplur innan mammsen kommer hem. Alltid skönt att sova lite när man kommer hem från skolan och är helt slut ;) Det hjälper faktiskt med bara 30 minuters vila..



Tröttis Elin ligger o vilar i soffan ;)


Haha, sweeet!


Puss o Kram
elinjonsson

2009-12-01

hej hej!
Gick som vanligt i skolan idag, 10:05 - 14:35 så det var en ganska kort dag :) Mycket skönt! Imorgon får man skjuts till skolan av självaste Malin Backlund, som fick sitt efter längtade körkort idag ;) GRATTIS! Slutar dessutom kvart över 2 så det är en kort dag imorgon också.
Efter att jag slutade skolan så gick jag ner på stan för att leta nya stövlar till i vinter, hittade två olika men hade svårt att bestämma mig så jag sket i dom :p men ska nog gå ner och köpa dom imorgon efter skolan! dom var ju så snygga, och dessutom varma..
När vi åkte hem stannade vi till vid marie, nisse o tilde! helt underbar liten tjej, kan inte sluta skratta åt henne :) ska dessutom hämta henne efter skolan nästa onsdag :) fick lite fika och sen åkte vi hem :) Nu ska jag äta en macka och lite te och efter det ska jag sova :) gott natt..

Puss o Kram

elinjonsson

julklappar

Alla mina läsare måste rösta på min julklapp =)


Platt-tv: http://jul.halebop.se/halebopjulmms/visa.php?id=272

Mac Book: http://jul.halebop.se/halebopjulmms/visa.php?id=280