nu är det kväller..

Känns som dagen har varit oerhört lång!
Hade första lektionen 10:05 och slutade 15:50 typ.. Efter det åkte jag ut till ecenter för att hjälpa mamma o helena att handla allt till julmarknaden här i mo.. Tog ca 2-2,5 timme!! Hade sjukt ont i huvudet och var tokigt trött när jag kom hem kan jag säga..

Efter det har jag väl typ enbart suttit här. Har gjort klart småföretagande läxan iaf, har 1 fråga kvar som jag inte kunde :p Och kan man inte så är det inte så mycket att göra åt saken! Kom nyss ut ur duschen, man är förbannad för jag har upptäckt att mamma har börjat handla nå skit schampoo/balsam.

När jag kom upp till rummet upptäckte jag att mammsen hade köpt två mattor och två hyllor till mig, det var väl bara för snällt de :) haha. Har dessutom beställt julklappar till pappsen och marcus! skönt att ha det avklarat, nu är det bara typ 10-12 st kvar.. jobbigt det här med jul ;) dock så är ju maten nå helt fantastisk!

Men nu blir det kväller iallafall. Måste säga att jag sover mycket bättre om nätterna nu, börjar bli trött självmant vid 22 :) Dessutom så sover jag som en gud i min säng, den är perfekt kall o perfekt stor för mig! Men det är ju inte lika kul att kliva upp ur den varma underbara sängen när klockan ringer, men har sovmorgon imorgon så det är inte sån större fara.. God natt allesammans!

Puss o Kram
elinjonsson

2009-11-30


Rise and shine everybody!


Sitter just nu i skolan, är helt sjukt trött! Hoppas att dagen går fort så man få åka hem och ta en tupplur på soffan! :) Förstår inte varför jag är så trött med tanke på att jag gick och la mig vid 10 igår?

Nu sitter jag på marknadsföring b, ska få reda på proven och sen ska vi ha genomgång! Hoppas väl på ett vg, man eftersom jag inte pluggade så mkt blir det nog bara ett g.. Nu ska jag åter gå till lektionen, ha det bra!

Puss o Kram
elinjonsson

w.c.d

Nu tänker Elin gå och lägga sig.. Känns som dagen varit sjukt lång, och då är klockan bara halv 10!
Tog 2 valerina forte för ca 45 min sen, så nu somnar man gott.. Imorgon blir det skola, inte super taggad om man säger så, man det är något som måste göras och det är ju faktiskt bara 1,5 år kvar.

Dessutom har det varit world childrens day på jobbet, barnen fick skriva sitt namn på händerna och sedan fick de sätta upp händerna på det här stativet, gissa om dom var nå glada :)

Ska kolla på ett avsnitt "halv åtta hos mig" och efter det sover jag redan ;) haha
Ha det så bra allesammans!





Puss o Kram

elinjonsson

ont om tid..

Hej allasammans!
Det var ett tag sedan jag skrev något nu, har inte riktigt haft tid.. I fredags så jobbade jag hela kvällen, på lördag förmiddag var jag i Gävle med Marcus, Carina och Stefan! Hittade en väst, en klänning, en halsduk och annat lite smått =) Efter det så skyndade jag mig hem och bytte om till partykläderna och högklackat! Blev lite mys fest hos stina först, sedan drog vi vidare till släktingen Jesper. Vid halv 1 gick vi till krogen, fick dock stå i kö ca 45 min så vi kom väl in vid kvart över 1 :p Va ju inte jätte kul, men när vi väl va där inne så kändes det som om vi var där i kanske 2 timmar.. Hade iaf riktigt kul, alltid lika kul att dansa med dom snyggaste brudarna!! ;)

Idag så började jag jobba 12, jag inte direkt så bakis men ruggigt trött var jag. Blev lite onyttig frukost, men jag kan säga att det satt riktigt fint i magen! Jag åt "frukost" vid 11:30, sedan dess har ja ätit en chokladboll och inget annat :p Är riktigt hungrig nu kan jag säga, sitter o väntar på lite god kyckling med massa goda såser ;) Vi får se om jag hinner uppdatera ikväll, annars får ni ha det så bra!

Puss o Kram
elinjonsson

pratat med hjärtat!

Nu börjar dagen lida mot sitt slut..
Har gjort klart alla svenska uppgifter men historian snor jag av Amanda ;) Har faktiskt gjort 10 frågor själv men resten behöver jag lite hjälp med.. Har nyss varit o bäddat om min säng, öppnat fönstren för att vädra ur lite och tagit 2 valerina forte, så förhoppningsvis sover jag gott ikväll! Blir fan galen annars, orkar inte sova såhär dåligt längre. Man känner sig helt slut i både kropp och själ!

Hämtade ju ut HM paketet idag också, och eftersom jag var på lite dåligt humör när jag prövade kläderna kom det några ful ord ur munnen på mig, men nu såhär i efterhand tar jag tillbaka de ;) Men jag är fortfarande inte vän med min nyårs-klänning, så jag tror jag använder den på juldagen eller något och köper något nytt och finare till nyår.. Men får väl se hur de blir, kanske hinner ändra mig där också ;)

Min älskling fick äntligen ring idag.. :) För er som inte vet så gör Marcus lumpen och han har haft fältvecka nu och vi har inte pratat på 10 dagar, så jag måste säga att det var väldigt skönt att höra att han lever :) Dock var han väldigt trött och skulle gå och lägga sig, han hade inte sovit på typ 3-4 dagar tror jag. Men imorgon kommer han hem och då ska han då banne mig få sova för det är de bästa jag vet :D Och när vi ändå pratar om att sova så passar jag väl på att säga god natt till alla er, för nu ska jag sova också!

Puss o Kram
elinjonsson

plugg i massor....


Hejsan!

Nu sitter jag äntligten här hemma! Klockan är 17 och jag slutade 14 ;) Först så fikade jag med amanda, selma, vickan, katta o frida, mysigt :) Efter det gick jag o vandrade en stund på staden, efter det åkte jag ut till e-center till mamma, mormor, marie o tilde skruttan.. Fick agera barnvakt men hon är ju för underbart tjejen! (blev dock lite svettigt....)

Nu sitter jag äntligen hemma o väntar på att få lite mat i magen.. Måste dessutom plugga ikväll, har 2 uppgifter som ska vara inlämnade imorgon och jag har knappt börjat.! Har även lite småsaker jag måste göra klart.. Efter maten ska jag och mamma åka o hämta ut mitt paket från hm, loooovely! :) Nej nu ska jag börja plugga så jag hinner komma någon vart innan maten!

Puss o Kram
elinjonsson




2009-11-24

Hej allesammans :) Sitter och kikar på vänner, måste vara den bästa serien som någonsin har gjorts! =) Började dagen med otrolig smärta.. Tänkte stanna hemma men tog två tabletter, somnade om i 45 min sen tog jag mitt arsel till skolan!! :)

Dessutom fick vi slippa sista lektionen, eller om man var klar fick man åka hem och det var jag :) Eller jag tror det iaf ;p Våran lärare bjöd dessutom på fika, och jag tror alla elever vart lite smått chockade... Imorgon har jag prov i Praktisk Marknadsföring B, kap 4-6..

Imorgon kommer löningen också, den har jag längtat efter väldigt mycket ;) Inviger den med att gå på tacobaren med tjejerna på lunchen, köpa valerina forte, hämta ut mitt paket från HM och kolla på vinter skor! Nu ska jag duscha efter det blir det "halv åtta hos mig" :)

Puss o Kram
elinjonsson

Mmmmm..

Har nyss ätit jätte goda fullkornsmackor med kalkon och tomat! Verkligen jätte gott.. Dessutom lite nyttigt också! Det som är helt sjukt är att jag är redan är hungrig.. Kan ju aldrig bli mätt :( Det är nå fel på min mage..!










Puss o Kram
elinjonsson

2009-11-23

Hej allehop!
Har inte skrivit på ett tag :p Hela dagen har lixom varit.... efterbliven? haha, har varit trött o hängig. Inte orkat göra så speciellt mycket.. Har nyss ätit lite mat, om jag orkar kanske jag går ut och springer lite? Skulle verkligen behöva röra fettet lite! Efter jag har sprungit ska jag duscha och efter det måste jag plugga lite ;p Jag vet med mig själv att dagen kommer sluta med att jag ligger o segar i soffan hela kvällen.. inte kul!

Hade det väldigt kul i lördags iaf, hade sjukt kul hos Amanda! Vi var väl kanske lite väl högljudd, tycker synd om de vuxna som behövde lyssna på oss ;p Det får vi göra om.. Kanske blir utgång i helgen också, det är ju lönehelg :D Nej, nu får ni ha det så bra allehopa! Ska försöka ta tag i mitt motionerande ;)

Puss o Kram
elinjonsson

Party

Hej allesammans! Har inte haft tid att skriva något idag, började dagen man att åka på öppet hus på skolan, drog därifrån vid kvart i 12, då åkte jag och jobbade :) Slutade klockan 3 och var hemma vid halv 5 ungefär. Har gjort mig iordning och ätit sen dess :) Nu sitter jag och väntar på att Malin ska äta upp och efter det ska vi leta skjuts! Kanske ringer Nisse, han brukar vilja ställa upp! Kommer förmodligen bli en skit kul kväll!! Ha det bra allesammas

Puss o Kram
elinjonsson



2009-11-20

Hallå allehop!
Imorse var man ju slaktad kan jag säga.. Ont i huvudet som fan, åkte hem och sov det första jag gjorde! Sov till halv 3, efter det så låg jag bara i soffan o latade mig :) Vid typ 5 åkte vi in till stan och hämtade mamma och handlade. Nu sitter jag här hemma, väntar på att få lite mat i magen =) Imorgon blir det galej med tjejerna, det kommer bli kanon! :) Nu ska jag lata mig lite mer, heeeej.

Puss o Kram
elinjonsson

New Moon

Kom nyss hem från bion, den var riktigt bra och jag är så himla kär =) Nu sitter jag hos Vestling med henne o Asta.. Blir övernattning här eftersom klockan är 3 och jag ska upp i skolan imorgon! Nej nu ska jag väl mysa ner mig i soffan, sov gott!

Puss o Kram
elinjonsson

katt <3

HAHAHA: Den här katten ÄGER!!! <3

http://www.youtube.com/watch?v=c7myhDyR3ms&feature=popular

rise and shine!

God morgon alla solstrålar! ;)
Känner att mina ögon påsar är nere i skåne nu, är så sjukt trött! Har varit den sämsta natten på länge.. Har du sovit med Tilde, jag har väl sammanlagt sovit 4 timmar kanske? Det ska skrikas, de ska grinas. Vaknade av att hon låg PÅ mig, dessutom är man ju rädd för att jag ska råka lägga mig över henne eller att hon ramlar ner. Mina öron håller på trillar ner eftersom hon älskar att ligga o pilla på öron!

Ikväll blir det jobb iaf, efterdet blir jag förmodligen ensam hemma.. Mamma är i Sundsvall och pappa är i Uppsala :) Kanske sover hos mormor ;) Ska jobba till 21 iaf, efterdet blir det bussen hem, duscha och sedan direkt i sängen!! Ni får ha det så bra allesammans!

Puss & Kram
elinjonsson

dagen lider mot sitt slut....

Jag har lyckats läst igenom kapitel 4 en gång, och mer än så orkar jag inte för ikväll heller... Nu blir det sov stuga! Ska krypa ner med min lilla gofia Tilde, hon är så söt när hon sover :)
Jag funderar på att gå på New Moon på fredag, men får se hur det ligger till på ekonomifronten.. Skulle ju inte vara helt fel ;) God natt o sov gott!

Puss & Kram
elinjonsson

<3

Min älskade lilla sötis kusin!

Världens bästa!


Plugg?

Ja, jag borde väl egentligen plugga nu, man jag orkar verkligen inte.. Dessutom är jag hungrig och har ont i magen! Inget är bra nu :p Jag tror jag ska göra mig lite mackor och te och sedan försöka tvinga mig själv att plugga.. Skulle vilja ha nya skor, fick ett meddelande från din sko nyss och det stod att jag skulle få 10% rabatt på mitt nästa köp, så man kanske borde passa på nu ;) haha.

Puss & Kram
elinjonssoon

2009-11-18

Jag har gjort det igen! Jag har åter igen beställt kläder... Man det är ju så kul =) hihi. Just nu är jag barnvakt åt Tilde, alltid lika fartfyllt :) Ska snart äta lite mat, och efter det blir det inköp & varuhanterings plugg! Har prov imorgon, inte så super kul. Ska dessutom jobba imorgon, dock ett kort pass 17-21. Nu ska jag fixa klart maten, det kurrar i magen ;) Puuuuss



Morgon

God morgon allesammans! Nu sitter jag här och väntar på bussen, ska ju till den där jäkla skolan idag igen också :) haha, men alltid lika roligt att träffa mina söta tjejer =) Dagens outfit blir:

Bas tröja: Cubus
Kofta: Gina Tricot
Jeans: HM
Klocka: Ur & Penn
Skor: Har fortfarande inte bestämt mig än :p


Sova!

Hejsan allehopa! Nu börjar min dag gå mot sitt slut :) När jag kom hem så var det middag, pannkaka & soppa =) mumms! Efter det så hoppade jag in i duschen, och alldeles nyss har jag, mamma o malin kikat på Land of the lost.. Var faktiskt riktigt bra, fick sig några skratt =) haha!

Nu ska jag gå och sova, det är ju trotts allt en dag imorgon också. Har dessutom sovmorgon till 10:10, helt underbart!! Ni får sova så gott mina vänner, Puss o Kram..

Jobb...

Sitter på jobbet nu och väntar på att min köra far ska komma och hämta mig.. Har varit och hämtat schemat, är väldigt nöjd måste jag säga :) Sitter o samtalar med min goda vän John-Erik som sitter och räknar dagens kassor =)

Sitter och tänker på hur mycket jag saknar all ljuvlig JULMAT! Ska bli så sjukt underbart att få sätta tänderna i en fet liten prinskorv ;) hahaha. Nejdå men jag ser framemot julmaten iaf!

Nu ska jag gå fram och hämta lite Cola Zero, hoppas att pappa kommer snart! Hörs ikväll, Puss & Kram


Ser fram emot maaat =)

Skola

För tillfället så sitter jag i skolan, hade enorma problem att komma upp imorse måste jag säga! Man jag lyckades pallra mig upp iaf, kom 2 timmar försent :p Nu sitter vi och knäpper kort och grejar, ska göra ett bildspel på oss i handelsprogrammet tills det är öppethus på skolan den 21/11, klockan 10:00-13:00..

Måste bara säga att jag älskar våran klass ibland, så jävla oseriös :D haha. Jag börjar bli sjuk, är sjukt täppt i nästan och är torr i halsen.. Hoppas jag blir bättre snart, orkar inte/har inte tid att vara sjuk! Nu ska jag återgå till fotoknäppandet =) Puss & Kram

God Natt!

Nu ligger jag i sängen och ska ta och sova, går ju dock inte så bra... Nu får tiden så har jag bara svårare o svårare att somna :/ Åt nyss en mandarin till kvällsfika iaf :)

Imorgon har vi data hela dagen, 07:45-14:35. Blir alltså en lång dag! Nej, nu får ni sova så gott allehopa! Det ska jag försöka göra.. Puss o Kram


CSI

Nu har man kikat lite på hm, nelly & scorett. Finns ju så mycket snyggt, men ska vänta lite nu innan jag beställer något mer.. Väntar ju trotts allt redan på ett packet ;-) Nu ska jag och mammsen kika på csi, sedan blir det dusch och sängen :)


Jahaaaa...

Ja, det vart ju en hälsosam och trevlig middag idag... VARMA MACKOR? Bra där :)

Beställt lite kläder.... =)

Beställt lite kläder.... :)

Måndag, 16/11

Tjabba tjena allihopa, välkommen till min blogg :)

Idag har jag varit i skolan, har varit helt okej. Lite ont i huvudet i slutet av dagen bara.. När jag kom hem så var käraste Tilde här, min lilla kusin =) Sitter fortfarande och väntar på mat eftersom pappa är borta med bilen och vi har inte varit o handlat än, är sjukt hungrig!

Får se om det blir lite träning sen eller om det får bli imorgon. Ska hursomhelst duscha ikväll, sen kanske det blir till att kika på twilight en gång till, den är ju så jääävla awsome! Nu ska jag gå o passa min lilla prinsessa :)

Ha det bra allesammans, pussss