SOV GOTT

Börjar få tillbaka humöret nu! Känns riktigt bra, hoppas det håller i sig. Har kollat på lite saker på nelly.se, tycker starkt om den hemsidan! Har hittat 3 favoriter, kommer en bild! Nu ska jag sova, har ätit limpamacka o varm oboy med familjen som kvällsfika :) Hoppas jag är pigg imorgon, är så less på att vara trött hela tiden :p


Ljusa jeans, Svart kavaj o Svarta pumps!

Puss o Kram
elinjonsson

DEPP-PERIOD


Hej bloggen!
Känner mig verkligen nere nu. Vet inte vad det är, men alla får väl en depp-period då och då? Allt går emot mig känns de som! Men snart väntar bättre tider, förhoppningsvis? Haha, nu var jag negativ..
Idag har jag gått i skolan, fikat med bästa asta o niklas och hämtat ut paket från hm! Var inte det roligaste paketet, för dom roliga grejerna kommer vecka 7 och 14! =) Det var iallafall en myströja och en mysbyxa i paketet, samt 2 ansiktsmasker.. Har även kollat på skor idag, såg mina älsklingar för 1700:- men det var halv priset på dom så man kanske slår till ;) Har också beställt tid hos frisören, nu överlåter jag mitt hår i professionella händer istället för att mamma får färga det.. Nu hoppas jag på att jag blir nöjd, skulle verkligen få mig på bättre humör! Nu har jag precis kommit ur duschen, nu ska jag gå och lägga mig o kika på tintin :) God natt!

Puss o Kram
elinjonsson


TRÄNINGSVÄRK!


Tyvärr är det inte för att jag har tränat, utan det är från praktiken.. Har fortfarande inte fått min crosstrainer, och jag blir lite irriterad eftersom jag skulle ha fått den idag men ist så har dom skickat ordern idag? Var är det för jävla service när jag beställde den i måndags!? Jaja, om jag inte får den inom en vecka så ska jag ha pengarna tillbaka för då köper jag en på coop eller team sportia ist :p
Just nu sitter jag här och grinar... Eller nästan iallafall! Har nyss färgat mitt hår till ljus askblond, och utväxten blev GUL!! Fyfan säger jag bara, är så less på mitt hår nu! Vad jag än gör så blir allt kattpiss! Det blir lila, det blir grått och nu är det gul! Gult av alla färger, det är sämst! Tur att mamma håller på göra varma mackor med champinjonstuvning, kalkon och ost till mig =) Det får mig på lite, liiiite bättre humör!

Har även hämtat ut mitt paket från nelly idag, men måste skicka tillbaka den eftersom storleken var för liten.. Och eftersom man typ måste specialbeställa nästa storlek från dyra bh tillverkare så kör jag på sportbh livet ut! Det är också kul :) Jag bara älskar mitt liv. Nu är mackorna klara, heeeej!

Puss o Kram
elinjonsson

OCH SÅ VAR HELGEN ÖVER...


Ja, då var det här helgen över också! Går ruskigt snabbt nu, snart är det sommar vilket jag längtar nå otroligt till. Förmodligen blir det en Malta resa iår igen!! =) Macke o jag satt och kollade på resor igår, ska bara prata med Petra om boende sen bokar vi :) Ska ju även fylla myndig, vilket känns helt overkligt.. Kommer nog alltid vara mammas o pappas lilla tjej! Sitter och har sjukt ont i ryggen, så jag har beställt två till bh:ar som är bredare, vilket ska göra att det blir mindre påfrestning på ryggen! Kan ju hålla tummarna iallafall :) Imorgon går jag in i rollen som "coopforum-elin" igen ;) haha, praktik i 2 dagar väntas.. Nu blir det sängen med "nya" avsnitt av tintin!!!

Puss o Kram
elinjonsson


2010-01-23


Hej bloggen!
Hade inte tid att skriva något igår, hade fullt upp! Började med att gå i skolan, efter det gick jag ner till stan för att möta upp Asta för en fika :) Sen åkte jag hem, bytte om och packade lite kläder och åkte till macke.. Stefan hade lagat underbar god mat! "Fläskytterfilé" men underbar potatisgratäng, sallad och beasås! Det bjuds på ungefär samma mat hemma idag, tur att det är underbart gott :) Sedan satte jag mig i deras UNDERBARA massagestol och efter det kikade vi på sommaren med Göran, sedan var det tack och god natt!

Idag har vi ätit lite frukost, mysigt och nu sitter jag här medans macka klinkar på guran.. Ska åka hem till mig senare, får se vad som kvällen bjuder på? Nu ska jag kolla på lite tv och fortsätta lääääängta efter min crosstrainer!

Puss o Kram
elinjonsson

god natt!


Nu börjar det bli dax för kväller! Känner att jag börjar få in en bra vana med att lägga mig i tid igen, synd bara att jag är ledig i helgen, vilket förmodligen betyder att jag kommer sova ihjäl mig! Måste försöka ställa klockan och kliva upp! Idag har jag ätit min premiär-semla =) Den var super god, förutom den där äckliga mandelmassan!! Hatar den, det är den som förstör hela semlan... Menmen, tur man har en mamma som är galen i mandelmassa!

Har laddat kaffemaskinen, gjort iordning mackor och lagt fram kläder till imorgon, så jag kan sova extra länge! Har sovmorgon en timme först, så jag tänkte sova lite extra länge ist för att fixa allt sånt ;) Ibland är man klippsk! Nä, nu ska jag ta och hoppa i sängen med en kopp te och tintin! Ha det bra allesammans


Kan knappt bärga mig, vill ha den nu!!!
=)


Puss o Kram

elinjonsson



skolan!


Just nu sitter jag på historian! Ska ladda inför ett pass med massa frågor om andra världskriget :p Andra lektionen ska vi kolla på film.. Blir nog en skön dag! Den här veckan har gått riktigt snabbt, har ju praktik mån-tis och går i skolan ons-fre så veckorna går snabbt nu! Vilket känns helt underbart eftersom ju snabbare det blir sommarlov ju snabbare blir jag 18 ;) Nu ska jag återgå till plugget!

Puss o Kram
elinjonsson

.


Nu är det dags att sova! Ska upp tidigt imorgon, börjar 7:45 och slutar 15:40 så det blir en låång dag imorgon! Har duschat och gjort en ansiktsmask idag också :) Jag längtar så mycket efter min crosstrainer, vill ställa upp den nu så jag kan börja träna! Känns ju så oerhört skönt efter ett pass.. I vanliga fall brukar jag åka till mormor o morfar och träna på deras crosstrainer (vi bor 5 min ifrån varandra) så det ska bli väldigt skönt att ha en egen nu! Nu blir det sängen om jag ska orka upp imorgon, sov ju till 15:00 idag :p

Puss o Kram
elinjonsson


2010-01-20


Hej kära läsare!
Blev ingen update igår, mådde inte speciellt bra.. Vet inte vad det är, har haft sjukt ont i ryggen! Känns som någon har satt en kniv i ryggen på mig :p Hur som helst så fick jag ännu ondare i natt, så jag stannade hemma från skolan! Kanske har luft kartonger och sånt fel, har ju praktik på coop satt låter ju inte helt orimligt.. Men nu är det bättre efter att smört in mig i tigerbalsam och andra saker, och använt vetekudde :) Så imorgon blir det skolan igen!
Har nyss ätit lite lax, potatis, sås och sallad med familjen :) Vi bestämde oss för att ha vår egna lill-lördag så vi har även köpt vitlöksdipp och naturchips :) Blir gott, nu väntar jag på att pappa ska göra kaffe åt oss!
Ska duscha och plugga lite på småföretagandet bara, sen ska jag sova och hoppas jag vaknar pigg imorgon =)

Puss o Kram
elinjonsson

Fin besök...


Sådär! Nu har man fått lite kvällsfika i magen och ska strax hoppa ner i sängen, är super trött! Gjorde även en lunchlåda tills imorgon, vart en härlig tonfisksallad med sallad, rocula, paprika, tomat, gurka och självklart tonfisk! :) Har nyss dryckit te och ätit lite a-fil med linfrön och solroskärnor i! Ska man börja leva nyttigt så ska man! Är trött på denna mcd kropp nu, känns som om det är det ända jag består utav.. Har glömt att säga att Tilde är här på besök! Hon kommer och stanna tills på onsdag, så jag ska snart göra henne sällskap i sängen, hon gick nämligen och la sig vid 20 tiden :) Hon är så himla go! Vill bara nypa henne i kinderna!!! Nu får det vara nog, en dag imorgon också....


Min favvo-tjej!


Tilde missade att vi skulle ha läpparna utåt, inte inåt....


Tilde ser ut att ha gigantiska läppar, men hon lipar ;)


Min go unge!!!

Puss o Kram
elinjonsson

2010-01-18


Hej på er!
Idag började jag min dag 07:00, min buss till praktiken gick 08:15 =) Var ju första dagen på Coop idag, gick hyfsat bra men det är ganska enformigt :/ Hoppas jag får sitta i kassan imorgon, annars dör jag. Är så jävla tråkigt att gå och packa upp varor hela tiden, och en massa gamla tanter som inte kan lyfta fötterna.. Inte mitt yrke kanske? Nu ska jag iallafall göra en matlåda tills imorgon, får väl se vad vi hittar på för skoj! Catch you later!

PS. JAG HAR ÄNTLIGEN KÖPT EN CROSSTRAINER, NU SKA KILON RASA! DS.

Puss o Kram
elinjonsson

helgen!


Hejsan! Ber om ursäkt för dålig update i helgen, men har haft fullt upp med diverse saker! På fredagskvällen fick vi besök från våra kompisar ifrån luleå.. De har köpt en stuga här som de håller på renoverar så dom bor hos oss tills stugan blir klar :) Har även varit på "bal"/firmafest! Den var i hudiksvall med mcd från söderhamn och hudik! Har även varit upptagen med att vara med min pojkvän så mycket som de gått :p Gäller att ta helgerna till vara eftersom han gör lumpen i stockholm på vardagarna och vissa helger.. Sist med inte minst så har min mormor fyllt år! Var och grattade henne idag, som vanligt bjöds det på FÖR mycket fika! Tårta, kakor, bakelse och kaffe! Nu har jag iallafall äntligen tid att uppdatera =) Imorgon börjar min praktik på Coop Forum, som kommer vara fram till sommarlovet! Dock är det bara mån-tis, och går i skolan ons-fre.. Imorgon kommer också min gounge hit =) Längtar efter henne, hon stannar ända tills på onsdag! Nu har jag nyss gjort behandling på naglarna och ska nu äta lite kvällsfika :) Gäller ju att göra ett gott intryck imorgon på Coop-Björn ;) Ha det bra!

Puss o Kram
elinjonsson

god natt


Ja då var det här dagen slut också då! Har hunnit med ganska mycket, klivit upp för tidigt, gått i skolan, har haft sjukt ont i huvudet, varit på barnens, köpt en mask tills lördag, ätit god mat, bloggat, gjort av med pengar, fått besök av farmor och kollat tv =) haha. Nu ska jag sova så man orkar med morgondagen, dessutom blir det fika med bästa tjejerna imorgon! Ha det bra alla!

Puss o Kram
elinjonsson

tresemme

Förresten så köpte jag och mamma det här nya tresemme idag, är det någon som har provat det? Hoppas verkligen att det funkar, annars känns det dumt att kasta bort 120 kr på schampoo & balsam :p Är det någon som har något tips på medel till håret som gör det mindre elektriskt? Jag måste ha mitt uppsatt hela tiden bara för att det är så elektriskt.. Inte så kul direkt!! Ha de bra =)




Puss o Kram
elinjonsson

Beställt skor !

Nu har jag beställt! Hade nästan bestämt mig innan egentligen, men ville bara höra vad ni andra tyckte ;) Och eftersom kära Malin tyckte dom som jag tyckte så vart det dom! Beställde dom och ett par till som jag kan ha till sommaren :) Blir kanon, var inte så dyra heller! Typ 600 kr för båda skorna, dock så beställde jag dom från utomlands någon stans, så totalt blev det 750 kr :)

Här är dom iallafall!





Är väldigt nöjd, längtar efter dom!! =)

skooooor

Hejsan! Jag skulle behöva lite hjälp från er läsare :) Jag har kikat runt lite på skor och nu har jag hittat ett par skit snygga!! Dock finns det 2 par snygga, och jag behöver bara ett par ;) Vilket par tycker ni är snyggast?

1.

2.


Skulle verkligen uppskatta om ni hjälpte mig :) Tack på förhand!

good night


Jaaaha då börjar dagen gå mot sitt slut.. Sitter och skriver dumma sjuka saker med jossan, men what the fuck, är man ung och dum så är man ;) Har beställt två nya saker idag också, ett par jeansleggings och en bh. Helt sjukt att man ska behöva betala 500 spänn bara för att man är storbystad, det är ju för fan diskrimering? Medans de som har mindre bröst bara behöver betala 99 kr.. jaja, funderar ju som sagt på bröstförminskning.. Men dock är jag lite rädd för att någon ska "skära" i mig.. Skulle ju behöva operara mina fötter också, men vågar inte det heller :p Tänk om något blir fel då? Skulle ångra sig ganska mycket då. Nej nu ska jag sova, börjar bli för trött nu, ha det bra!

Puss o Kram
elinjonsson

2010-01-13


Sådär då har man vaknat lite.. Har nyss duschat lite, nu sitter jag och kollar på room service i soffan :) Ska läsa igenom provet en gång till, och efter det ska jag kolla på morden i midsomer och efter det blir det sängen :)

Vad har ni andra gjort idag då? :)

sov morgon


Det som är det "farligaste" med att man stannar hemma från skolan är att man vänder på dagarna. Som idag tillexempel, så sov jag till 15:30!! Det är ju inte klokt, men jag måste säga att det var riktigt skönt att få sova ut! Det kanske var det jag behövde? Har ju inte direkt sovit något på lovet, har ju jobbat för det mesta.. Men måste säga att jag känner mig friskare idag, nu känner jag mig bara tjock i huvudet för att jag sov så länge :p

Just nu sitter jag i köket med en stor kopp te och en "inköp och varuhanteringsbok". Mamma håller på lagar mat, det luktar väldigt gott måste jag säga =) Hon skulle göra någon slags gratäng.. Nu ska jag återgå till pluggningen så jag kan läsa igenom boken en gång innan vi ska äta, sen en gång ikväll och mer tid orkar jag faktiskt inte lägga ner.. Får jag ig på det här provet tror jag inte spelar så stor roll, eftersom jag har fått vg/mvg på alla andra prov så läre jag ju få g iaf :) ha det bra, hörs ikväll!

Puss o Kram
elinjonsson

sleep thight


Ligger och mår lite illa nu :/ Så jag blir hemma imorgon också, om jag ska bli frisk någon gång så är det bättre jag stannar hemma en dag för mycket än en dag för lite.. Ska strax gå och lägga mig, men innan det slänger jag in en dagens ;)


DAGENS VILL HA: Mindre bröst!!
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisbyxa och ett linnne, gjorde inte många knop idag inte..
DAGENS FRISYR: Uppsatt
DAGENS LÅT: -
DAGENS PLANER: Bröstförminskning
DAGENS SAKNAD: Macke!
DAGENS DUMMASTE: Tv-spelshelvete!!
DAGENS MISSLYCKANDE: Tv-spel
DAGENS DROG: Tv-spel
DAGENS KÖP: Ramlösa Skogshallon
DAGENS GODIS: Mjölkchoklad
DAGENS HUMÖR: Väldigt nere, allt känns bajs nu!
DAGENS CITAT: "Det är säkert dosan det är fel på??"
DAGENS ROLIGASTE: När jag inser hur rolig och irriterad jag låter när jag spelar tvspel ;)

Puss o Kram
elinjonsson


2010-01-12

Så lyckades man bli ännu mer sjuk.. Skojar inte om det var 30-35 grader i mitt rum! Aldrig mer ska Malin få sova där, aldrig aldrig aldrig!! Hon sprang upp och ner hela tiden, låg och skrev sms hela jävla natten.. Det slutade med att jag fick lägga mig på soffan i rummet bredvid.
Vaknade iaf hela natten av att jag hade ont i halsen, var torr i halsen och var täppt i näsan. Så jag stannade hemma från skolan eftersom jag inte orkar vara sjuk nå mer. Nu jävlar ska jag bli frisk!! Har nyss druckit en kopp med citron/ingefära te, mycket gott :) Nu ska jag spela lite tvspel, ha det bra!

Puss o Kram
elinjonsson

God natt


Nu ska jag äntligen hoppa ner i sängen, är helt slut efter 1 dag i skolan ;) Nejdå det var inte så farligt, men imorgon står klockan inställd på 05:30 och inte 07:30! Känner mig faktiskt taggad nu, har fått lite positiv-energi efter att ha shoppat lite! Hoppas det här är sista natten med snuva, vill verkligen bli frisk nu så jag kan börja träna igen =) Jag och mammsen åker ju och trampar på crosstrainer, men funderar ju som sagt på att köpa en egen! Är ju faktiskt inte så dyr, 1200 kr kostar den jag har kollar på och om man tänker att ett gymkort kostar 3600 kr på active så tjänar man ju 2400 kr, eftersom jag inte gör så mycket annat än att gå på crosstrainern och göra egna övningar jag lika gärna kan göra hemma :) Nog pratat om det! Nu ska jag och syster krypa ner i sängen med te, nässpray, papper osv.. Båda är sjuk! Ska kolla på favorit tintin =)

Puss o Kram
elinjonsson

shopaholic


Nu har jag beställt kläder från HM, massa sommarkläder :) Även lite träningskläder och accessoarer, här kommer bilder iaf! Längtar efter dom ;)












Puss o Kram
elinjonsson


första dagen..

Sitter i skolan och ska strax börja sista lektionen. Dagen har väl varit helt ok, men det är ju så jobbigt och gå i skolan när man är sjuk :( Nu ska vi börja med inköp och varuhantering, kap 10!

Sitter och kollar på lite skor och kläder nu som passar bra till sommaren, ska snart beställa lite :) Kanon!
Nu ska jag fortsätta, måste vara klar snart för vi har prov i veckan!

Puss o Kram
elinjonsson

sommarkläder

Nu är jag klar, sitter bara och väntar på att bussen ska gå :) Under tiden sitter jag och kollar lite på hm's hemsida och kollar lite på sommar kläder =) Hittade lite mysiga kläder, lite tönt söta =) hihi. Ska nog beställa det på bilden!



Puss o Kram
elinjonsson

morgon

God morgon!
Vaknade för typ en timme sedan, hade 2 missade samtal och 4 meddelanden. JAG HATAR ER, min sista lediga dag och skolan börjar på måndag. Ville sova ut men inte fick jag det eller, haha.
Har nyss ätit lite frukost och nu sitter jag här om läser allas bloggar, har liksom fått en rutin på det nu, haha lite töntigt med det är ju intressant :) Dessutom har min jossan skaffat blogg nu också! En till att läsa =)
JosephineOhlson.blogg.se

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för att åka och kolla på km :) Hörs lite senare!

Puss o Kram
elinjonsson

sjukling

Har varit sjuk i en vecka nu, har haft halsfluss och feber! Därför den dåliga uppdateringen.. Men nu är jag på bättringsvägen :) Fortfarande lite täppt i näsan och lite hes, men mycket bättre än i början. Orkade inte göra något, fick sjukanmäla mig från jobbet lör-sön.. Bara låg och sov och kollade på tv, inge vidare :/
Känner mig verkligen sugen nu på att börja träna, tror jag ska köpa en crosstrainer för nästa lön nu i januari :) Jobbade ju ganska mycket över jul, och det är ju mycket ob dagar då också satt.. Men vet inte riktigt vilken man ska välja, kanske inte spelar så stor roll? Någon som har något tips? :) Har kollat på en benefit.. Nu ska jag kolla på film med familjen, imorgon blir det km-kik med tjejerna :) God natt!


den här har jag kikat på!


Puss o Kram
elinjonsson

1/1 - 10

Nu börjar första dagen på året 2010 gå mot sitt slut.. Ligger i sängen nu och ska strax sova, ska upp tidigt imorgon för att åka till Gävle! Ska byta 2 par skor, lämna in en volumaster och sedan blir det nog lite shopping :) hihi, kan ju inte låta bli.. Klockan ringer 8 och vi åker 9, så jag ska nog sova nu! Ha det bra alla läsare.



Puss o Kram
elinjonsson

Nyår

Gårdagen va mycket trevlig! Gjorde mig iordning här hemma och efter det åkte jag till Stina och fixade det sista där.. Efter det åkte vi till dragonen och åt väldigt god mat :) När vi ätit upp satt vi och pratade och jäste ett tag, sedan åkte vi alla med Elina till Stina för att fortsätta kvällen där :) Kom lite trevligt folk och vi vart kvar där till 23:45 då vi gick ner till stan för att kolla på alla fyverkerier vid 12-slaget :) Efter det drog vi på efterfest hos Johan Persson. Avslutade kvällen med att åka hem till Marie och Nisse och sova där, så man fick agera barnvakt idag :) haha.
Bilder kommer senare, har inte lagt in dom på datan än..

Puss o Kram
elinjonsson